Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Δελτίο Τύπου Δήμου Βοϊου για το νερό, 7-12-2015



Το προσωρινό ΔΣ της Επιτροπής Νερού Σιάτιστας δέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος προκειμένου να συζητήσουν από κοντά το πρόβλημα της οσμής του νερού που παρατηρείται στην περιοχή της Σιάτιστας και της Γαλατινής, αλλά και τα προβλήματα που δημιουργούνται από την εκτέλεση του έργου για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της Σιάτιστας. Η Επιτροπή, αποτελούμενη από τους Τατιάνα Παπά και Αναστάσιο Γράβα, κατέθεσε το υπόμνημα με τα ερωτήματά της στον Δήμαρχο, ζητώντας τη συνεργασία του Δήμου για την επίλυση των προβλημάτων σχετικά με το νερό στη Σιάτιστα και τη Γαλατινή.

Ο Δήμαρχος Βοΐου δεσμεύτηκε να λύσει οριστικά το πρόβλημα της οσμής του νερού και να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες ώστε η Σιάτιστα να υδροδοτείται από τον Μπούρινο και το Δαφνερό. Όσον αφορά την εκτέλεση του έργου ύδρευσης, ο Δήμαρχος κ. Λαμπρόπουλος ανέφερε στην Επιτροπή ότι τις επόμενες ημέρες θα έρθει σε επικοινωνία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, οποία είναι η επιβλέπουσα αρχή του έργου, προκειμένου να ενημερώσει τους αρμοδίους για την κατάσταση και να ζητήσει την άμεση επέμβασή τους στην ολοκλήρωση του έργου και την αποκατάσταση των οδών. 

Την ίδια διαβεβαίωση έδωσε ο Δήμαρχος Βοΐου και στην προχθεσινή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Κουκουλίδειο Πνευματικό Κέντρο στη Σιάτιστα από την Επιτροπή νερού , όπου και άκουσε με προσοχή τα ερωτήματα της επιτροπής και των πολιτών. 

Εκτός από τον Δήμαρχο Βοΐου, το παρόν στη συνέλευση έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Λάζαρος Γκερεχτές, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι. Ο κ. Γκερεχτές απάντησε στα ερωτήματα που έθεσε η επιτροπή και ενημέρωσε τον κόσμο για θέματα που αφορούν την εκτέλεση του έργου στη Σιάτιστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου